Prijem za Udruge tjelesnih i invalida rada Istre

Utiri

Prijem za Udruge tjelesnih i invalida rada Istre

U Gradskoj palači je 3. srpnja održan prijem za predstavnike Udruge tjelesnih i invalida rada Istre. Predsjednika Udruge Borisa Jurevinia i predsjednika Nadzornog odbora Udruge dr.sc. Dubravka Markovića primila je zamjenica gradonačelnika Pule, Elena Puh Belci.

Zamjenica gradonačelnika, Elena Puh Belci,  srdčano ih je pozdravila  i  zahvalila im na ustrajnosti, pomaganju, aktivnostima i svemu što su kroz Udrugu prolazili i postigli u ovih pedeset godina postojanja.

Udruga tjelesnih i invalida rada Istre osnovana je 1968. godine. Tijekom godina mijenjala su se imena Udruge i broj članova. Danas Udruga broji 751 člana. Od samih početaka djelovanje Udruge temelji se na pružanju socijalnih usluga članovima s ciljem unaprjeđenja kvalitete života invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom.

Predsjednik Udruge Jurevini i predsjednik Nadzornog odbora dr.sc. Marković zahvalili su se Gradu Puli na potpori, te poklonili plaketu Gradu Puli u znak pažnje, dobre suradnje i podrške.

Udruga u suradnji s Hrvatskim savezom udruga invalida rada i kao jedna od temeljnih članica Saveza omogućava svom članstvu besplatno pravno savjetovanje. Udruga provodi niz projekata i programa s ciljem pružanja pomoći  članovima i podizanju kvalitete života u lokalnoj zajednici.

istarski.hr