Sportski susret korisnika Doma za starije i nemoćne “A. Štiglić” i Udruge tjelesnih i invalida rada Istre 12.06.2019. godine

Utiri

Sportski susret korisnika Doma za starije i nemoćne “A. Štiglić” i Udruge tjelesnih i invalida rada Istre 12.06.2019. godine

I ove je godine 12.06. organiziran Sportski susret korisnika Doma za starije i nemoćne “Alfredo Štiglić” – Pula i Udruge tjelesnih i invalida rada Istre – Pula. Susret je održan u prostorijama Doma za starije i nemoćne “Alfredo Štiglić – Pula.

Ravnateljica doma, G – đa Vesna Grubišić – Juhas pozdravila je sve prisutne i zahvalila im na odazivu. U ime Udruge, prisutnima se obratio predsjednik G – din Boris Jurevini i zahvalio na dobrodošlici.

Nakon službenog dijela, održane su sportske igre u tri discipline – kartanje, šah i boćanje. Natjecateljima su dodijeljene Diplome za osvajanje 1. i 2. mjesta i za sudjelovanje na turniru. Ravnateljica i predsjednik razmijenili su Zahvalnice povodom odlične dugogodišnje suradnje. Nakon službenog dijela susreta, druženje se nastavilo u veseloj atmosferi. Dom je organizirao ručak za sve sudionike natjecanja te pravne i fizičke osobe koje su prisustvovale susretu.

Za potrebe održavanja susreta starijih i nemoćnih te osoba s invaliditetom uključilo se više desetaka pravnih i fizičkih osoba ( volontera ) s područja grada Pule, koji su pomogli pri organizaciji, na čemu im iskreno zahvaljujemo.

UTIRI, Tamara Belamarić, tajnica